Меган Маркъл и Хари водят Арчи в Африка (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари продължават дейността на Даяна

Меган Маркъл и принц Хари ще пътуват до Африка. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще вземат и малкия Арчи със себе си. Това пътуване ще е през есента. Целта на пътуването е да продължат хуманитарната дейност, която преди време е извършвала принцеса Даяна там.

Меган и Хари възнамеряват да вземат и малкия Арчи със себе си в Африка. Малчуганът е само на месец и няколко дни, но до есента той вече ще е поотраснал и ще може пътува заедно с родителите си, пише „People“. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще посетят Ангола, Малави и Южна Африка. Понастоящем кралските съветници проучват ситуацията в Ангола, за да се убедят, че там ще бъде безопасно за Меган Маркъл и Арчи и те ще могат да придружат принц Хари.

Планът е херцогът и херцогинята на Съсекс да живеят поне шест месеца в Африка за близките 2-3 години. Там Меган и Хари ще се опитат да направят всичко, което е по-силите им за продължаване на дейността на принцеса Даяна в тези райони.

Принцът многократно е подчертавал колко много държи на делото на майка си. А сега той въвлича и съпругата си в това начинание. Херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да се фокусират върху въпроси, свързани с околната среда и образованието в посочените държави, предават от life.dir.bg.

А Меган Маркъл постепенно започва да се завръща към служебните си задължения след раждането на малкия Арчи. Засега обаче херцогинята на Съсекс сама избира на кои събития да присъства и кои да пропусне. Пример за това е появата й на традиционния военен парад за рождения ден на кралица Елизабет Втора и пропускането на приема в чест на американския президент Доналд Тръмп.

Меган Маркъл и принц Хари заминават за Африка с бебето сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари заминават за Африка с бебето сн. Инстаграм/ sussexroyal

С липсата си при посрещането на американския президент обаче херцогинята отново си навлече доста критики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар