Златка Райкова ражда син на Благой Георгиев (Вижте какво име са избрали за бебето)

Гласувайте за статията

Златка Райкова ражда през октомври

Златка Райкова ражда син на годеника си Благой Георгиев. Плеймейтката е бременна в петия месец и трябва да роди през октомври. Златка обаче е много суеверна и доскоро скриеше хубавата новина, че с Благой ще стават родители. В официалните си профили в социалните мрежи досега Златка публикуваше само стари снимки, за да заблуждава почитателите си.

Райкова изпадала в ужас, че някой може да я урочаса и всячески се пазела от хората. За да не бъде толкова разпознаваема, Златка дори смени цвета на косата си и от блондинка се превърна в брюнетка. Друга важна причина за смяната на цвета на косата на Райкова е, че много бъдещи майки спират да ползват вредните бои за коса и се спират на цвят, които е много по-близък до естествения им. Така по време на бременността няма да им се налага да боядисват толкова често косата си и да я изтощават допълнително, пише „Уикенд“.

Едва в последния брой на предаването „Папараци“ по Би Ти Ви Златка призна, че ще стане майка след няколко месеца. И докато за Райкова това ще е първо дете, то за нейния годеник Благой Георгиев това ще е четвърто дете, тъй като той вече има три от двете си бивши половинки.

И понеже Златка се закани, че ако с Джизъса имат дъщеря, то тя ще се казва Виктория, на майка й. Нищо чудно, след четири месеца, когато бъдещите родители имат момченце, то да се казва Виктор.

Златка Райкова ражда син на Благой Георгиев сн. Инстаграм

Златка Райкова ражда син на Благой Георгиев сн. Инстаграм

В момента Златка и Благой се наслаждават на хубавото време и топлите слънчеви лъчи и плажа в Гърция. А из социалните мрежи се шегуват, че Георгиев се грижи за демографския проблем на България, като усилено прави деца. За своите 37 години той вече очаква четвърти наследник и едва ли ще спре с правенето на бебета, шушукат по негов адрес из светските среди, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар