Разхубави се и засия: Вижте новата Алекс Сърчаджиева!

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева смени визията си, вече сияе!

Чаровната Алекс Сърчаджиева пак се смее. Това се случило благодарение на близките й приятели и най-вече на топ фризьора Николай Иванов-Нико, с когото сладураната е неразделна.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева се разхубави и засия

Талантливият коафьор бил сред най-близките й приятели, който я подкрепял в най-трудните моменти от живота й. Той се стараел по всякакъв начин да усмихне чаровната актриса, която получи много сериозни удари от съдбата.

Нико винаги бил насреща за приятелски разговори, за срещи и да разсейва Александра от тъмните и мрачни мисли. Именно той успял да убеди актрисата да промени визията си.

И така от няколко седмици щерката на Пепа Николова сменила русото на косата си с шоколадовокафяво. Феновете й били във възторг от промяната и не спирали да поздравяват актрисата за смелата крачка в тази посока.

Алекс Сърчаджиева не спира да обикаля страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти”. Актрисата се е нагърбила и с много събития, които тя да води като конферансие от различен ранг.

Именно решението й да не се оттегля от сцената и да се товари с различни ангажименти й помагат да се излекува от болката по загубата на любимия й съпруг Иван Ласкин и баща на дъщеричката й София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар