Крах: Поредно унижение за трубадура Веселин Маринов!

Крах: Поредно унижение за трубадура Веселин Маринов!
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов претърпя поредния си крах!

Веселин Маринов преживя поредното унижение от доскорошните си съпартийци. Трубадурът от Полски Тръмбеш стана за посмешище пред цяла България, пише HotArena.

Веселин Маринов

Веселин Маринов отнесе поредното унижение

След като вторият в Герб и приятел на певеца-Цветан Цветанов „сдаде властта” и излезе от всички постове в партията и народното събрани, лавината на недоволството се струпа на главата на певеца.

Потният изпълнител бе низвергнат и от премиера Бойко Борисов, който не иска повече на концертите на Герб да пее потния изпълнител.

Сега любимецът на бабките бе изритан и от събитие на МВР. От месец медиите анонсират концерт, част от кампанията на МВР, който се провежда тази вечер в „Арена Шумен”.

Сред участниците, които ще веселят униформените е Славка Калчева, група „Сигнал”, нама името на Веско Маринов. Днес стана ясно, че той е отпаднал от списъка с артистите, които ще извиват глас на сцената в Шумен, съобщават БНР – Радио Шумен и „24 часа – Шумен.

Стана ясно още, че култовата песен „Нашата полииця” няма повече да се пее на официални събития.

Орлин Горанов вече е записал ново парче по същата тема, което звучи обаче доста по-баладично и е приятно за слушане. Това споделиха присъствали на изложба, организиране за показване на полицейското оборудване в МВР.

Именно на тази експозиция Орлин Горанов е представил новата си песен по темата. С нея той забил нож в сърцето на низвергнатият си колега Веско Маринов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар