Гепиха ги: Николета, Ники Михайлов и Валери Божинов без здравни осигуровки от години!

Гепиха ги: Николета, Ники Михайлов и Валери Божинов без здравни осигуровки от години!
5 (100%) 1 vote

Николета, Ники Михайлов и Валери Божинов не си плащат здравните осигуровки!

Плеймейтката Николета Лозанова е с прекъснати здравноосигурителни права. Тя не е плащала здравни вноски години наред, показа проверка на вестник „България днес“. Хубавицата досега не е имала никога истинска работа и трудов договор.

Валери Божинов

Валери Божинов, Николета и Михайлов нямат здравни права от години

През годините кариерата на Николета се развива като модел на свободна практика. Тя е трябвало сама да се грижи за вноските си, но е отсвирила това задължение.

Любимата на вратаря Ники Михайлов отскоро се изявява и като дизайнер. Тя има собствена модна линия за бельо. Ни Ло обаче не е инвестира в осигуровки за бъдещето. Това означава, че ако й се наложи каквато й да е медицинска помощ, не може да разчита на такава.

Интересна подробност е, че ако Николета реши да стане майка отново и да роди дете на Ники, на този етап тя не може да разчита на майчинство от държавата. Николета има задължения не само за настоящата години.

От 2014 година насам тя е пропускала осигуровки, като за предходната 2018-а няма нито една внесена. Интересна подробност е, че нейният любим Ники Михайлов също е с прекъснати здравни прави.

Подобно е и положението на бившият й съпруг Валери Божинов. Футболистът също има дължими вноски и е с прекъснати права.

До редакционното приключване на броя въпреки многобройните опити за връзка пиарът на Николета Лозанова не коментира въпроса с неплатените осигуровки.

Може да се отбележи, че Златка Райкова, която също като Николета е бивша плеймейтка и настояща дизайнерка, е отличничка в това отношение.

Злати е платила всичките си вноски и може да разчита на всякаква болнична помощ по време на бременността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар