Бомба: Бойко Борисов празнува рожден ден с Винету! (още подробности)

Бойко Борисов и любимият му Винету празнуват на един ден
1

Винету празнува рожден ден с Бойко Борисов!

Заедно с премиера Бойко Борисов, рожден ден на 13 юни празнува и неговият младежки идол и изпълнител на ролята на Винету в соцуестърните Гойко Митич. Който обаче е 19 г. по-възрастен.

Борисов
Бойко Борисов и любимият му Винету празнуват на един ден

79-годишният актьор, който стана баща едва на 51, отрича всички слухове около него: Че не е бил никога женен, понеже бил гей, че е бил гадже на съпругата на източногерманския диктатор Хонекер и т.н.

Не си признава за романи с нашата заслужила артистка Искра Радева и с полската народна Барбара Брилска. За връзка с която си призна Стефан Данаилов.

Роденият в Сърбия Винету споделя, че най-трудно за него при изпълнение на култовата му роля било да дими с лулата на мира – култов атрибут на фимите с негово участие. Причината е проста: той никога не е пушил.

Вместо това, Гойко Митич се пробва в множество спортове: футбол, хандбал, лека атлетика, гребане, ски, гимнастика, алпинизъм. Възпитаник е на белградската НСА.

И досега стартиралият като каскадор знаменит актьор е в отлична форма. Той продължава да играе: Последният му филм е заснет миналата година в Русия и се нарича Балкански рубеж. Има и защо да бъде любимец на премиера Борисов, разбира се…

1 коментар
  1. почитател на тиквите казва

    Да, наистина е в перфектна за възрастта си форма Гойко Митич, но пък наш Бойко е с прекрасно шкембе с изкусителен задник, вечно небръснат (небрежно елегантен), с прекрасен английски и парлен ву франсе!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.