Отново сам: Етиен Леви зарязан от гаджето си след „Капките“! (виж тук)

Отново сам: Етиен Леви зарязан от гаджето си след „Капките“! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Етиен Леви мина в отбора на самотните мъже!

Култовият чаровник Етиен Леви е потънал в самота след финала на имитаторското шоу „Като две капки вода“. Това подшушнаха близки до него източници, притеснени за щастието и духовното му състояние.

Етиен Леви

Етиен Леви зарязан от гаджето

Оказа се, че вокалният педагог на предаването вече няма жена до себе си, с която да прекарва свободното си време. Останал сам, той започнал да се шляе редовно из столичните молове.

След като последната изгора на основателя на култовата група „Трик“, която бе значително по-млада от него, го напуснала, Етиен Леви си припомнил трудностите на ергенлъка.

Понеже вече у дома не го чакала прясно сготвена топла вечеря, естрадният ветеран редовно си купувал манджа от щандовете за храна в най-големия столичен търговски център, пише „Ретро“.

Макар да има опция поръчката да бъде опакована и взета за вкъщи, Леви предпочитал да си я хапва на място. Защото, така или иначе, в дома му не го очаквал никой.

Преподавателят по пеене има зад гърба си два брака и три деца и въпреки понапредналата си възраст доскоро беше влюбен и живееше с трета жена.

Е, мнозина обаче са оптимисти и са сигурни, че обаятелен мъж като него няма да остане задълго сам. На Етиен не му липсва женско внимание. И като нищо съвсем скоро цял рояк мераклийки ще му връхлети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар