Шок: Мариана Попова и Веселин Плачков се разделиха окончателно! (скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Мариана Попова и Веселин Плачков бяха дотук, разделиха се!

Поредната звездна двойка, която се разпадна, вече е факт. Актьорът Веселин Плачков и певицата Мариана Попова не са заедно, съобщава сайтът Lupa.bg. Тяхното съжителство изкара близо две години. Като плод на това е тяхната дъщеричка, която няма още 8 месеца.

Мариана Попова

Мариана Попова и Веселин Плачков шокираха всички

Двамата бяха на прага да се разделят преди няколко месеца, като успяха да съхранят връзката си само за известен период от време.

В последствие проблемите между Плачков и Попова ескалирали, което довело до раздялата им. На този етап – окончателна. Въпреки че актьорът, изиграл Васил Левски, опитва да поддържа огъня и публикува снимки с двамата в профила си във Фейсбук.

Проблемът е станал толкова сериозен, че Мариана Попова не искала да гледат заедно малкото си отроче. И те били принудени да го дадат на майката на Веско Плачков – Румяна, която да се грижи за малката.

В последните 4 месеца Мариана Попова, която има вече една дъщеря Мария-Магдалена, от първата си връзка с италианеца Ханс, е видяла дъщеричката им Екатерина само два пъти и не искала да пътува до Плевен.

В момента Веселин Плачков се отърсва от шока, като живее в родния си Плевен, за да може да е по-близо до дъщеричката си.

Има вариант да остане там за по-дълго. А същевременно с това, той си търси и квартира в София, за да има къде да отсяда, когато пътува за представления.

Актьорът също има предишна връзка, а бившата му половинка в момента живее в Англия с дъщеря им и настоящия си съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар