Кенсингтън помирява Меган Маркъл с баща й (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Херцогинята на Съсекс отдавана е в конфликт с баща си, кралското семейство поема нещата в свои ръце

Меган Маркъл, която роди скоро наследник на короната на Острова не иска да чуе и да вижда баща си. За да прекратят конфликта са се заели от Кенсингтънския дворец.

Подготвят тайни преговори с Томас Маркъл като са избрали 16 юни когато се чества Деня на бащата и празника ще бъде използван за помирение между двамата.

Меган Маркъл с майка си и баща си
Снимка: LegionMedia

Враждата между Меган и Томас започна още преди сватбата на американската актриса с принц Хари. Родителят й започна да контактува с журналистите на нерегламентирани срещи. Като в едно от интервютата си очерни дъщеря си и нейното ново семейство.

Господин Маркъл успя даже да изръси, че на първата й сватба с холивудския продуцент на гостите била предложена марихуана. С която се забавлявали на венчавката.

Появата на първородния син на херцогинята и внук на баща не успя да оправи сложната ситуация. От Кенсингтън Палас имат намерение да изпратят специален пратеник. Който да преговаря с господин Маркъл.  И той да уреди предварително как ще протече срещата между баща и дъщеря.

Вътрешен човек заявява, че на всички е ясно как ситуацията няма да се разреши сама по себе си. Поради този факт дворецът е взел решение да направи тази изключително важна стъпка и да участва в тъжната драма.

Снимка: LegionMedia

В момента Хари и Меган се радват на щастливия си семеен живот. Херцогинята кърми Арчи, а принцът му сменя пелените, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар