Щерката на Румен Радев смая столичани (Папарашки снимки)

Щерката на Румен Радев смая столичани (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Папараци на ПИК щракнаха щерката на Румен Радев в центъра на столицата

Наследницата на Румен Радев – Дарина Радева беше засечена в столицата. Папараци на ПИК щракнаха младата дама в компанията на приятели пред Националния студентски дом, където тя репетира пиеса.

От години Дарина Радева е част от трупата на 35 СУ, която изнася пиеси на френски език в страната и чужбина.

Дъщерята на президента пристигна в компанията на приятели. Тя е наследила осанката на майката си и отдалече впечатлява с грация и финес. Дарина бе заложила на ефирна рокля с флорални мотиви, подчертаваща стройната й фигура. Тази рокля определено й подхожда много повече от тоалетите, с които Деси Радева я облича. По време на визитата на папата у нас, наследницата на президента се появи с рокля на мащехата си.

Впечатление направи и сдържаното поведение на Дарина Радева в компанията на приятелите й от трупата. Тя единствена от всички, не докосна цигара. През цялото време тийнейджърката пиеше фреш, докато приятелите й жадно дърпаха папироса.

Приближени до нея коментират, че тя излиза рядко. Това се случва обикновено през ваканциите. Дарина не обича да привлича вниманието и прави всичко възможно да избяга от светската суета. Тя отказва да се движи с шофьор на НСО и въпреки, че е дъщеря на президента, ползва градския транспорт, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар