Ники Дойнов се скри за рождения си ден (Новинарят на почивка в Турция – Снимка)

Гласувайте за статията

Журналистът излезе в отпуска и замина на луксозна почивка

Ники Дойнов изчезна от ефир още преди масово в медиите да се ползват отпуските. Журналистът не е уволнен или напуснал, а в дългосрочна почивка.

Ранната ваканция на новинаря съвпадна с рождения му ден. На пети юни той празнува 47 години. Но празника бе отбелязан в съседна Турция. Където Дойнов отмаря с половинката си и невръстния си син.

Снимка: Ретро

С Петя и Марко се настанили в луксозен турски хотел и се ползвали от услугата олинклузив. Някои от колегите му не пропуснаха да го поздравят в социалната мрежа. Но в пожеланията им се усеща доза злъч заради промяната в графика. Която се наложи с отсъствието му.

Оказало се , че Христо Калоферов трябва да работи на двойни смени. А освен това новинарите негодували, че и този път Ники не ги почерпил за рождения си ден.

Освен от колегите си в Нова Дойнов получил честитки от конкурентната си бивша телевизия. Първи му честитил празника Юксел Кадриев. Двамата може да са конкуренти, но си останаха близки приятели и често се срещат на маса когато не са на работа.

Най-голям подарък журналистът получил от своята любима Петя. Макар армагана да не бил този, който най-много очаквал. А именно да го сюрпризира, че е бременна отново. От началото на тази година двамата упорито работели за второ дете. Като мечтаели да си имат и момиченце.

От снимката, която пуснаха от Турция се вижда, че Петя все още е с манекенски пропорции и спокойно може отново да стане модел, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар