Деси Цонева показа годежния си пръстен (ФОТО)

Деси Цонева показа годежния си пръстен (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева показа пръстена, с който нейният любим й е предложил брак

Тази година се оказа изпълнена с положителни емоции за Деси Цонева. Репортерката ще дари живот на второто си дете тази есен. Малко след раждането, тя ще се врече във вечна вярност на любимия си Явор Стефанов. Издателят вече й е предложил брак. Това се е случило по време на романтичната им почивка във Флоренция.

Изборът на дестинация и дата за предложението за брак не е случаен. Явор планирал всичко предварително и неслучайно избрал един от най-романтичните градове в Европа за място, където да предложи брак на любимата си.

Издателят държал много и на датата 3 юни – денят, в който започнала връзката му с Деси Цонева. Предложението за брак идва точно в деня, в който двамата отбелязват две години заедно.

Щерката на покойния Митко Цонев споделя, че нищо не подозирала за изненадата на Явор. Той й паднал на колене в хотелската стая, след което двамата отпразнували щастливото събитие в изискан ресторант.

Пръстенът, с който Явор изненадал любимата си,  е дело на виден швейцарски бижутер и струва цяло състояние. Издателят е улучил с точност размера на любимата си и бижуто вече краси пръста й, пише ПИК. Репортерката се похвали със снимка на пръстена в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар