Вижте какъв хонорар ще получи Даниел Петканов от „България търси талант“

Вижте какъв хонорар ще получи Даниел Петканов от „България търси талант“
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов е безработен от месеци

Даниел Петканов остана без работа, докато Алекс беше бременна. Издръжката на семейството падна върху плещите на очарователната моделка. До последно по време на бременността си тя работи.

Алекс се върна на работа само два месеца след раждането на Габриел, а грижите за него повери на безработния му баща. Преди дни Лудия репортер получи ново предложение за работа, което прие без много да му мисли.

Както вече стана ясно, той ще е новият водещ на „България търси талант“. Любимият на Алекс не се пазарил с продуцентите и приел веднага условията им за работа. Той ще се изявява в ефир срещу скромното месечно възнаграждение от 10 000 лв. На фона на хонорарите, които са получавали предшествениците му, неговото възнаграждение е по-скоро ниско.

Даниел Петканов идва на мястото на Мария Силвестър, която ще продължи да води „Бригада нов дом“. Брюнетката получаваше месечно възнаграждение от 15 000 лв като водеща на музикалния формат, което тя приемаше като крайно недостатъчно.

Но продуцентите са на мнение, че Даниел Петканов заслужава точно 10 000 лв, тъй като няма предишен опит в подобни формати. Той ще си партнира със Сашо Кадиев, който разбира се, ще получава много по-високо възнаграждение.

Зрителите приемат със смесени чувства изявата на Лудия репортер в музикалното риалити. Голяма част от тях са на мнение, че Даниел Петканов не е подходящ, тъй като си позволява да се лигави много в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар