Разкритие: Лъсна истината за тайнствения любим на Михаела Филева

Разкритие: Лъсна истината за тайнствения любим на Михаела Филева
5 (100%) 1 vote

Падна тайната покрай новия любим на Михаела Филева

Михаела Филева вече има горчив  опит от предишната си връзка и предпочита да пази личния си живот в тайна. Изпълнителката проговори за мъжа до себе си, едва след като тръгнаха слухове, че е интимна с Григор Димитров. Тези твърдения се отразили негативно на новата й връзка.

В едно от последните си медийни изявления, Михаела Филева заяви, че е много щастлива с мъжа до себе си. Тя го определи като точния човек за нея и не скри, че двамата много си приличат. Също като нея, любимият й обича си купува билет за някъде, без предварително да има план за забележителностите, които ще посети.

Тази информация беше достатъчна на „Галерия“, за да разкри кой е мъжът до певицата. След задълбочена проверка в профила на Михаела Филева, изданието разгада тайната й. От описанието, което тя прави на любимия си, става ясно, че той вероятно е Стефан Грънчаров. Младежът е завършил УНСС и визуално притежава качествата, които биха се харесали на изпълнителката.

Както Михаела Филева, така и той е родом от Велико Търново. В момента живее в столицата. От профила му става ясно, че обича да пътува из света. Преди време той е живял в Колумбия и нищо чудно да се окаже вдъхновението за новата песен на изпълнителката, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар