Слави Трифонов протегна ръка на Криско (Вижте как му помага)

Гласувайте за статията

Криско иска помощ от Слави Трифонов

Слави Трифонов протегна ръка на Криско. Рапърът поискал помощта на Дългия. „Трябва ми помощта ти“ – това гласяло SOS съобщение, което Криско пратил на Слави с надеждата шоуменът да измие срама от грандиозния провал на концерта му. Рапърът помолил Трифонов да му съдейства, намирайки публика за следващите му изяви.

Слави обещал, че ще закупи билети за целия си екип и че ще ги задължи да присъстват на т.нар. трибют в Пловдив. Тв водещият обещал също, че ще пусне още връзки, така че да не се отменя и концертът на Криско и филхармонията.

Идеята рапърът и популярният диригент Левон Манукян да направят общ проект се оказа крайно необмислена. Очаквано интересът към проекта е нулев. Концертите във Варна и Бургас претърпяха погром. В Морската столица се събраха не повече от 300 души при капацитет от над 2000 седящи места в Летния театър. В Бургас и Плевен пък събитието бе директно отменено поради „технически причини“.

Според афиша на 27-ми юни трябваше да има концерт в Добрич, но той също тихомълком е бил отменен. В сайта, където се продават билети за концертите, е обявена само една оставаща дата. Тя е 24 юни, а концертът ще е в Пловдив. Според интерактивната схема са останали едва 100-ина билета за продан. Летният театър в града е с капацитет 2000 седящи места.

Дали голяма част от билетите за концерта са били закупени от хора на Слави Трифонов, можем само да гадаем.

Любопитна подробност е, че именно тв водещият насърчава Криско да участва в проекта на Левон Манукян. Рапърът от самото начало предусещал провала, но се доверил на интуицията на Дългия.

Критики

Уви, този път го подведе. Криско и филхармонията понесоха остри критики не само от колеги, но и от фенове. „Вече ще си тегля ножа“, написа певицата Рут Колева след обявяването на концерта. А Манукян публично обяви, че се е разделил с над 200 свои приятели във Фейсбук заради негативното им отношение към проекта.

Слави Трифонов протегна ръка на Криско сн. ХотАрена

Слави Трифонов протегна ръка на Криско сн. ХотАрена

Близки до Криско разкриха, че рапърът горчиво съжалява и се срамува от идеята. Изпълнителят не е публикувал в профила си нито една снимка или видео от позорното събитие, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар