Бомба: Криско прилапа и Васи Инстаграма!

Бомба: Криско прилапа и Васи Инстаграма!
5 (100%) 1 vote

Криско прилапа една от най-известните интернет красавици!

Рапърът Криско се оказа в опасна близост с петричанката Васи Инстаграма. Това двамата демонстрираха с обща снимка в профила на знойната инфлуенсърка. А тя стана широко известна с прелестите си.

Криско

Криско се награби и с Васи Инстаграма

Двамата показаха опасна близост, но никой не пожела да коментира докъде се простира тя, пише вестник „България Днес”. Изпълнителят винаги е подчертавал, че има доста настойчиви фенки, но сега вече Криско си „намери майстора”.

Екзотичната красавица има над милион фенове по цял свят, като непрекъснато публикува разголени фотоси в мрежата. Заради полуголите си снимки Васи, по-известна като Инстаграма печели фенове от Китай до Южна Америка.

Инфлуенсърката отказа да коментира докъде са стигнали отношенията й с Криско, но според добре осведомени източници певецът й отправил предложение да участва в негов клип.

Петричанката вече откри сезона в Испания, където показа латинодупе, а не само световноизвестния си бюст. Васи припоти феновете като остана само по монокини на плажа.

Пищната красавица вече е толкова популярна, че мнозина искат задължително да се снимат с нея.

„Не съм приключила с почивките. Да се готви Доминиканската република – ще ходя там за рождения си ден”, казва още тя.

Мнозина искат да се снимат с известната дама. Васи продължава да получава неприлични предложения в социалните мрежи. Наскоро е отказала оферта за 500 000 долара. Защото в своя профил в Инстаграм тя печели достатъчно добре.

Хубавицата бе обещала на феновете си да се съблече напълно, ако Гришо Димитров спечели „Ролан Гарос”. Но на този етап феновете й ще почакат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар