Ти да видиш: Рапърката Диона става актриса!

Гласувайте за статията

Диона оставя пеенето и се захваща с кино!

Рапърката Диона сменя попрището си. Певицата вече става актриса и се готви за блестяща кариера у нас, а защо не и извън пределите на страната.

Диона

Диона се преквалифицира в актриса

Денислава, както е името на певицата по паспорт, по-често е забелязвана със сценарий в ръка, вместо с микрофон. Диона вече е събрала опит на снимачната площадка.

Бившата брадърка вече има две участия зад гърба си в онлайн сериали. На есен има ангажимент да участва и в трети. Очевидно поп дивата е решила да смени амплоато си и да се насочи към по-печелившо занимание пише вестник „България Днес”.

Чаровницата е направила и доста по-смела стъпка. Другата седмица рапърката излиза и на големия екран. Тя ще участва във филма „Опърничавите”, който излиза в началото на другата седмица.

Рапърката от Койнаре ще си партнира със звезди от ранга на Анастасия Ллевордашка, Симеон Лютаков и Станислав Яновски, както и плевенчанката Александрина Янкова.

Припомняме, че във Вип Брадър навремето Диона заяви високите си цели в живота, но тогава получи „плесница“ от половинката на Гала. Стефан Николов я свали на земята с думите, че лети твърде нависоко и ще падне с трясък.

Явно това е амбицирало певицата, която се зае да докаже и на Стефан, и на останалите, че мечтите се сбъдват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар