Звездата от „Х Фактор“ Ева Пармакова пострада по време на снимки!

Звездата от „Х Фактор“ Ева Пармакова пострада по време на снимки!
5 (100%) 1 vote

Ева Пармакова се контузи след удари по време на снимки!

Певицата Ева Пармакова се контузи на снимките. Младата изпълнителка сподели, че по време на работните й ангажименти е получила няколко неприятни инцидента.

Ева Пармакова

Откритието Ева Пармакова се контузи по време на снимките

В новото си парче Tell Me Right чаровната поп дива се бие със самата себе си. За да достигнат желаният ефект в кадър влиза нейна двойничка и двете си разменят удари, от които трудно се излиза без контузии, пише вестник „България Днес”.

„Имаше няколко инцидента с мацката, с която снимахме. Трудно е тези удари да се получат автентично и да няма контузии”, казва Ева с усмивка.

Това парче обаче съвсем не чертае посоката на творческия път на Ева. Припомняме, че дебютът й „Ти губиш“ беше с рапърите Павел и Венци Венц.

„Хаус музиката е само стъпка по пътя. Искам да експериментирам с много стилове, докато намеря онова, което ще ме направи уникална и разпознаваема като изпълнител“, заяви певицата.

Целта на Tell Me Right е проста. Не иска да те вкара в дълбок екзенстенциален размисъл, а единствено да помогне на слушателите да се усмихнат и да танцуват, „да “телепортира” мислено хората в клуба, казва диджей Фабрицио Паризи.

Затова обещава съвсем скоро да излезе и клубна версия на парчето. За феновете на електронната музика диджеят е подготвил още няколко проекта, един от които продължава етнолинията на Sunbeams, а друг ще е в „некомерсиален стил“.

Ева Пармакова успя да привлече вниманието на MTV върху себе си едва 17-годишна. Това е втората песен на поп дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар