Маги Халваджиян: Вън от приятелите ми ако не харесваш гейовете! (още подробности)

Маги Халваджиян: Вън от приятелите ми ако не харесваш гейовете! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян отказва да държи в листата си приятели, които са против гейовете!

Продуцентът Маги Халваджиян втрещи мнозина като заяви, че ще премахва от листата си приятели в мрежата всеки, който дръзне да оплюе гейовете. Или да каже лоша дума за прайда им в столицата:

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян е категоричен по въпроса с нетолерантността

„Винаги съм вярвал, че да си различен всъщност е привилегия! Трудно ми е да повярвам, че в 2019 в България (европейска страна), се налага да се охранява Прайда!

За да охраняваш нещо, значи, че то е застрашено! Да заплашваш и да застрашаваш хора, които се борят за правата си е повече от необяснимо за мен!

Знам само, че липсата на информация или манипулативната такава е мощно оръжие , което промива мозъците на много хора! Много хора, които като зомбирани преповтарят думи и изречения, които са прочели или чули!

Хора, които не мислят или не анализират сами! Защото е по-лесно да си в стадото! Същите тези хора, мразещи различните, ако живееха преди години в щатите със сигурност щяха да са от хората готови да убият Мартин Лутър Кинг!

Защото всъщност нещата са прости! Или си истински демократ и уважаваш правата на всички без изключение или си човек, който мрази всичко, което е различно от него самия! Просто е!

И понеже тези дни изслушах и изчетох толкова глупави и неандерталски тези по този въпрос, че чак се озадачих и си помислих, че има две съвършенно различни Българии! Явно моята среда и моите приятели ме изолират от тези гигантска омраза към различното!

Тук във ФБ е направо страшно! Безумна Неандерталска липса на толерантност! Знам какво ще последва след този пост, но ако той накара дори един човек да се замисли и да промени мнението си, значи си е струвало!

А за мен ще остане удоволствието да си поразчистя приятелите тук! Freedom!!!!“, обяви на всеослушание Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Маги Халваджиян: Вън от приятелите ми ако не харесваш гейовете! (още подробности)”

  1. Кънчо Доколенков

    юни 12. 2019

    Халваджиян явно хептен се е изпедерастил!!! Прегърнал е вече евроГЕЙСКИТЕ ценности!!! Впрочем, доколкото го познавам, очакваше се, не е изненада.

Добавете коментар