Мегз взриви: Не всяка красавица в Инстаграм умее да продава!

Мегз взриви: Не всяка красавица в Инстаграм умее да продава!
5 (100%) 1 vote

Мегз постави на мястото им маса кифли с нездрави мераци за пари и слава!

Миглена Каканашева – Мегз за пореден път си „отвори устата“ в мрежата и постави на мястото им маса кифли. Ето какво заяви дизайнерката относно така нашумялата напоследък думичка „инфлуенсър“:

Мегз

Мегз реши да отвори очите на кифлите с болни амбиции

„Епизод 9 е ОНЛАЙН. Красавици много, умници много, ужасно талантливи млади хора много. Но пари – няма! Защо?! Защо много хора, които видимо са красиви, талантливи, умни не могат да изкарат пари в социалните мрежи от реклама? Защото не умеят да ПРОДАВАТ!

Всяко от гореизброените качества е безценно богатство, но това да умееш да монетизираш даденостите и уменията си – това е съвсем друга наука. Точно там е магията.

И специално в графата “Интернет” и “инфлуенсърство” ще ви кажа нещо – много хора могат да направят красива снимка. Много хора могат да направят секси снимка или забавна снимка. Много дори могат да те обвържат с постовете си. Да те накарат да гледаш, четеш, коментираш или лайкнеш.

Много малко хора, обаче, могат да те обвържат до толкова, че да те ентусиазираш да си купиш нещо от тях. Точно за това много секси плеймейтки или талантливи изпълнители се провалят в това да създадат собствен бранд или продукт.

Или пък когато са наети за реклама, просто не продават… хората ги следят, но не купуват от тях… Това е най-трудното, именно затова то е и най-ценното.

Точно за това си говорим в този епизод! Разбира се – положението не е много цветно и повечето дори не влязоха в рамката на задачата“, написа Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар