Ваня Джаферович след погрома на националите: Голямата трагедия е…! (виж как изригна)

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович бесен след разгрома на националите от Косово!

Бившият футболист от Берое Ваня Джаферович място не може да си намери след унизителната загуба на националния ни отбор преди дни. И то от отбора на Косово, който буквално ни разгроми. Ето какво заяви Ваня в мрежата:

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович не е на себе си след позорната загуба на нашите от косовци

„След снощния мач България срещу Косово, стигнах до заключение, че по-притеснително нещо от самата загуба е, че имаше повече хора от Косово на стадиона, отколкото българи.

Това всъщност е голямата трагедия. Мен ме беше страх в един момент, да гледам криви, квадратни глави, как крещят около мен, като някакви примати.

Идваше ми на моменти да направя международен скандал, какъвто само аз мога. Но видях, че на хората около мен не им пука особено и си казах, защо да го правя. Жалка и тъжна картина беше стадион Васил Левски снощи.

А доколкото мача… Косово не са силен отбор. Не слушайте хората, които твърдят обратното. Посредствен отбор, който би друг такъв, но на всичкото отгоре, смачкан и психически отбор“, заяви Ваня Джаферович. И допълни:

„Най-големият проблем, според мен, са треньорите в детско-юношеските школи, които са тотал щета. От там идват доста от проблемите“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар