Жаси от „Сделка или не” хванала мъжа си на калъп с мадама (Вижте колко пъти й изневерявал богаташът)

Гласувайте за статията

Жасмина Тошкова претръпна от изневерите на мъжа си, красавицата три пъти го хващала да й кръшка

Жаси от „Сделка или не”,  която уж е щастливо омъжена за богат сирийски бизнесмен и има три деца се оказа съпруга, която прави компромиси.

Снимка: lifeonline.bg

Блондинката, която вече е госпожа Маджид е хващала неверника три пъти да й слага рога. Поне само за толкова се знае. Даже единия път Ариф и любовницата му били на калъп.

Въпреки всичките му изневери Жаси все прощавала на съпруга си. Те вече са заедно седем години и вместо да го зареже още след първата тя го дарявала с поредно дете.

Милионерът държал на каишка половинката си, а той редовно се забавлявал с жени, разкриват запознати. За първи път Жасмина го хванала и му направила див скандал. След, което си събрала куфарите и го напуснала. Само ден издържала и се върнала.

Вторият път направо го намерила в офиса му в интимна поза с друга жена. Пак се изнесла от вкъщи и били разделени по-дълго. Точно в този момент блондито усетила,  че е бременна с трето и конфуза бързо бил забравен, предават от lifeonline.bg.

След поредната трета изневяра на Жаси вече не й пукало. Тя била притръпнала и свикнала с факта, че ще е рогоноска. Никак не е за пренебрегване и другия факт, че арабина е несметно богат и луксозния живот, който осигурява на семейството си никак не е за пренебрегване.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар