Деси Цонева с откровена изповед преди раждането (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Деси Цонева още свиква с мисълта, че чака момиче

Само преди няколко седмици Деси Цонева официално призна, че очаква второто си дете. От две години репортерката на „На кафе“ е щастлива с издателя Явор Стефанов, от когото очаква момиченце.

Деси и Явор ще станат родители през есента. Бъдещата майка опровергава слуховете, че детето е непланирано и че е обмисляла да прави аборт. „Бебето беше напълно съзнателен избор и на двамата с моя приятел Явор. Таткото първи разбра, че съм бременна, когато бяхме на Банско за Световната купа. Самата аз рязко се промених, спря да ми се пие просеко и да ми се излиза вечер. И тогава той ми каза: „Ти да не си бременна?“. И така… направихме теста, оказа се положителен. Иначе и цигарите спрях още преди да знам, че очаквам бебе. Организмът ми сам се подготви“, споделя Цонева, пише „Галерия“.

Деси кара сравнително лека бременност, като изключим гаденето в началото. Тя ще ражда секцио. Второто дете на Цонева ще се появи в държавна болница.

Когато е съобщила хубавата новина, че ще става майка за втори път, всички от семейството на Деси много са се зарадвали. „Яни реагира, че трябвало да се грижи за пет момичета, визирайки доведените си сестри и тези от татко му“, споделя още бъдещата майка за реакцията на сина си.

Деси признава, че изобщо не е искала момиче и че все още свиква с мисълта, че бебето ще бъде такова. Тя казва също, че не смята да спира да работи.

В грижите за бебето Цонева ще разчита на бавачка и тя много се надява да е тази, която й е помагала със сина й.

Репортерката на „На кафе“ потвърждава, че и нейният приятел шеф Манчев също ще става татко скоро.

Деси Цонева още свиква с мисълта, че ще става майка на момиче сн. ХотАрена

Деси Цонева още свиква с мисълта, че ще става майка на момиче сн. ХотАрена

Деси и Явор планират да сключат брак преди появата на бебето, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар