Емо Чолаков закъса с парите, тръгна с метрото на работа

Гласувайте за статията

Синоптикът  скъса джоба, лиши се от автомобила си

Емо Чолаков само месец след като напусна телевизията изпитва финансови затруднения. Най-атрактивния синоптик в родния ефир се оказа без личен автомобил и ползва градския транспорт за да иде на новата си работа.

Присъединяването му към екипа от метеоролозите на софийското летище се отразило на финансовото му състояние и той трябвало да пести от всичко. Чолаков си направил една проста сметка и установил, че му е по-изгодно да ползва метрото. Отколкото да ходи на работа с колата и се лишил от нея.

Снимка: Ретро

След като доброволно напусна сладката си длъжност в медията тръгнаха какви ли не слухове по негов адрес.  Като например, че е сменил работата си за по-голямо възнаграждение. Оказва се обаче, че това са само клюки, в които няма и капка истина.

Като шеф на синоптиците той вземал двойно по-голяма сума от сегашната. Подал молба за напускане защото не издържал на интригите в женския си екип, който ръководел. И въпреки, че сега получавал по-ниска заплата бил доволен от по-спокойната си работа. Освен това колегите му го приели веднага като един от тях.

Според запознати с битието на Чолаков има още една важна причина заради, която той избягвал шофирането. Преди две години едва не уби моторист в родния си Гоце Дечев. Където се изявил като джигит и карал с несъобразена скорост.

Произшествието се случило по край голям супермаркерт с множество камери и така надеждата на синоптика да не станат известни подробностите от инцидента бързо се изпариха. Тогава той получи  наказание отнемане на шофьорската книжка. Но след като му я върнаха още го преследвал страхът да не се повтори случката, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар