Хороскоп за 12 юни, сряда – изгодни контакти за Близнаци, паричен сюрприз за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда ще бъде приятна и успешна, но е хубаво и вие да докажете способностите си. Главното е да контролирате темперамента си и да се подхващате темата за парите. Не сте лишени от печалби, но не бива да изпреварвате развоя на събитията. Звездите фиксират благополучно разрешаване на проблема, само ако сте въздържате от конфликти.

Телец
Не би могло да се говори за хубав ден, ако се съди по емоционалното ви състояние. Засилена е чувствителността ви, важно е да отпочинете истински. Освен това, ако се ориентирате към контакти, ще се успокоите с получаването на информация и ще имате необходимата подкрепа. Звездните аспекти нямат злотворно влияние върху вас.

Близнаци
Наблюдава се известен професионален застой, но затова пък ви върви в любовта. Сряда е благоприятна за срещи и контакти. Ще удовлетворите както емоционалните си потребности, така и материалните интереси. Може да разчитате на връзките си относно нови предприятия, от които се предвиждат печалби.

Рак
Хубав ден за пари, нищо чудно дори някои от вас да бъдат приятно изненадани днес. Иначе в емоционален план надали ще се чувствате добре, но поне се открива възможност да ви се изяснят причините за някои лични проблеми. Не показвайте лошо настроение на работното място, старателно избягвайте конфронтации.

Лъв
Доброто развитие в сряда се базира на хармоничните отношения и синхронизираните взаимодействия. Денят е много благоприятен за семейството и разрешаването на домашни задачи. Откриват се хубави възможности, които предлагат контактите с приятели и роднини. Но не така изглежда ситуацията на работното ви място, затова внимавайте! Бъдете изключително предпазливи в работата си и спрямо конфликти.

Дева
За вас се очертава почти кризисен ден в емоционален смисъл. Обстановката около вас е наелектризирана до краен предел и сте силно застрашени от конфликти. Неприятности се очертават и вкъщи, затова си наложете задръжки. В кръга на по-млади хора и приятели ще се почувствате значително по-добре и компанията ще ви подейства като щит срещу лошите емоции.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар