Халваджиян сбъдна мечтата на Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Продуцентът определено знае как да се отблагодари за добре свършена работа

Маститият продуцент Магърдич Халваджиян сбъдна една от най-големите мечти на актьора Димитър Рачков.

Зрителите на имитаторското шоу „Като две капки вода“ многократно ставаха свидетели на постоянните закачки на Димитър Рачков към Халваджиян, че трябва да го заведе на почивка на Малдивите.

Димитър Рачков

Продуцентът определено знае как да се отблагодари за добре свършена работа

Не е тайна, че въпреки, че на сцената двамата постоянно бяха в конфликт, в живота ги свързва истинско приятелство.
Освен това Халваджиян е от малкото работодатели, които знаят да ценят хората до себе си. Несъмнено Димитър Рачков е един от тези, които работят здраво, за да гарантират успеха на продуцента.

Вероятно това е и една от причините, поради която миналата година Халваджиян взе Димитър Рачков със себе си на почивката в Италия. Компания им правеха водещата на предаването „На кафе“ – Гала и половинката й Стефан.

Тази година обаче, Магърдич Халваджиян сбъдна мечтата на Димитър Рачков и го заведе на Малдивите. Разбира се заедно с тях е и Кремена Халваджиян. След като Рачков и Мария Игнатова са официално разделени обаче, комикът е без половинката си.

Очевидно с тази почивка Халваджиян се опитва да се отблагодари на комика за поредния силен сезон на имитаторското шоу „Като две капки вода“. Той няма никакво съмнение, че именно бургазлията е основният виновник предаването да е едно от най-гледаните в телевизионния ефир, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар