Принц Хари прояви нечувана грубост

Гласувайте за статията

Кралицата е крайно разочарована от поведението му

Принц Хари изуми всички с нечуваната грубост, която прояви по време на официално събитие.

Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че преди броени дни американският президент Доналд Тръмп, бе на визита във Великобритания.

принц Хари

Кралицата е крайно разочарована от поведението му

Още през първата вечер, кралица Елизабет Втора даде тържествен прием в Бъкингамския дворец. Сред поканените бе и принц Хари.
Въпреки кралския протокол и възпитанието си, принц Хари категорично отказа да любезничи с Доналд Тръмп.

Изданието „The Sunday Times“ отбелязва на страниците си, че принцът само е поздравил американския президент, след което веднага е тръгнал в друга посока. Цяла вечер той не обелил и думичка с него, което накарало останалите персони да останат с усещането, че принц Хари съзнателно игнорира Тръмп.

Дори наистина да е така, едва ли е нещо изненадващо като се има предвид, че Доналд Тръмп нарече Меган Маркъл „подла“. Това се случи, след като стана ясно какво е казала бившата холивудска актриса по време на президентските избори в САЩ през 2016 година.

Запознати твърдят, че кралицата е привикала принц Хари веднага след официалния прием и е изразила крайното си неудовлетворение от „глупавото му поведение“. Тя очевидно е била повече от убедена, че внукът й ще успее да се вземе в ръце и да се държи подобаващо с височайшия гост, но уви, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар