Тя сбъдна мечтата си, след като напусна Слави Трифонов

Тя сбъдна мечтата си, след като напусна Слави Трифонов
1 (20%) 1 vote

Аделина е щастлива от това, което прави

За никого не е тайна, че шоуменът Слави Трифонов отдавна се е превърнал в трамплин за известност.

Никак не са малко хората, които след като придобият известност, напускат екипа на Слави Трифонов. В този ред на мисли, изключение не прави и съпругата на беквокалиста на „Ку-ку бенд“ – Борис Солтарийски.

Слави Трифонов

Аделина е щастлива от това, което прави

След като вече не е част от екипа на Слави Трифонов, Аделина се занимава със собствен бизнес. Тя има свой моден бутик като повечето съпруги на известни личности. Аделина е категорична, че сегашната й работа е в пъти по-хубава и доходна от тази при Слави Трифонов.

Тя продава дрехите си само онлайн като абсолютно всички модели представя лично. За да привлече повече клиенти, тя постоянно прави разни промоции. Запознати издават, че дрехите, които предлага, са на поносими цени.

Очевидно основната клиентела на половинката на Борис Солтарийски, са тийнейджърки, чиито портфейли не са много дебели. За сметка на това обаче, всички те преливат от любов към шарени дрешки, отбелязва на страниците си „Галерия“.

Именно заради модата, Аделина заряза работата си при Слави Трифонов. Тя бе част от екипа му за гости. Тази работа й доскучала и тя решила да се насочи към модния бизнес, който я вълнува доста отдавна. Очевидно е направила правилния избор, поне засега, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар