Няма да повярвате какво е преживяла в реалния живот бабата на Джанет от „Сълзи от Рая“

Гласувайте за статията

Актрисата не съжалява за избора си

Актрисата Гюлер Йоктен, която играе ролята на бабата на Джанет – Мукадес, от турския сериал „Сълзи от Рая“, разкри някои от запомнящите се моменти в живота й.

Ако се чудите откъде ви е позната тази актриса, то трябва да ви припомним, че именно тя изигра ролята на сприхавата свекърва Джеврие в сериала „Листопад“. Той бе истински хит в българския ефир преди години.

Джанет

Актрисата не съжалява за избора си

Бабата на Джанет е родена през 1994 година. Тя завършва театралната академия и е участвала в над 50 филма и телевизионни сериали.
Преобладаваща част от ролите й, са поддържащи.

Тя е съпруга на един от най-известните турски режисьори – Зеки Йоктен, който вече не е между живите. Двамата със съпруга й нямат деца. Гюлер Йоктен обаче не съжалява за избора си и признава, че това се дължи на факта, че и двамата със съпруга й са се отдали на кариерата.

Бабата на Джанет обаче е категорична, че светът върви към лошо и се моли Бог да помага на децата.
При все, че е била изключително предана на професията си, Гюлер Йоктен е една от малкото актриси, които никога не са прибягвали до пластични операции. Тя не само харесва лицето си, а и мнозина й казват, че изглежда много по-млада, отколкото е в действителност, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар