Астролог: Корнелия Нинова ще претърпи провал на конгреса на БСП! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова ще срещне огромен отпор на конгреса на БСП

Корнелия Нинова ще срещне огромен отпор на конгреса на БСП в неделя. Голяма част от предложенията й ще бъдат бламирани от вътрешната опозиция, която не одобрява едноличните й решения и диктаторски методи на ръководене на партията. Това прогнозира известен български астролог, помолен да коментира какво вещаят звездите за соцлидерката. Той споделя и как ще се развият събитията по време на очаквания бурен конгрес в края на седмицата. Гадателят обаче предпочита да запази името си в тайна. А причината е, че е ангажиран с правенето на хороскопи за различни политически партии и лидери.

Астрологичната карта, изработена за случая, показва, че Нинова ще яде як политически бой на форума. Ще има и изненадващи и напълно очаквани обрати, както за председателката, която се очаква да подаде оставка на конгреса, така и за нейните противници.

„Ако в звездната карта на датата на Конгреса Корнелия Нинова е Слънцето, то изчисленията показват, че я чакат доста неприятности. В деня на събитието – 16 юни, Слънцето прави опозиция с Юпитер, който символизира закона, правосъдието и зрелостта, а това означава, че ще се опита да използва машинации, за да постигне победа. Аспектът с Уран, който е в Медиум цели пък показва, че ничия сметка няма да излезе по начина, който всеки планира“, предвижда астрологът.

Медиум цели е най-високата точка в астрологичната карта. Положението му показва каква е мисията на даден човек или организация в този живот. Астролозите казват, че медиум цели характеризира репутацията и кариерата. Когато там се намира планетата на внезапните промени Уран, може да се очаква конгресът да поеме в неочаквана посока.

Подкрепа

„От друга страна Слънцето е в опозиция с Луната, която символизира масите, а това означава, че Корнелия Нинова се ползва с малка подкрепа сред съпартийците си, което вече пролича по време на драматичните заседания на Националния съвет на Столетницата през последните месеци, когато почти всички нейни решения бяха бламирани“, казва още астрологът.

Очакват се дебати и по предложението на Нинова веднага след 16 юни да се премине към пряк избор на лидер. Опонентите й смятат, че подобен вот само ще загуби ценно време преди местните избори.

„Звездната диаграма на конгреса показва, че Корнелия Нинова ще се изправи хем срещу закона (в случая уставът на БСП), хем ще получи отпора на съпартийците си. В същото време обаче се очакват всякакви изненади, за които и двете страни трябва да бъдат подготвени“, предупреждава астрологът.

Плутон, който символизира тъмната енергия, е в опозиция с Меркуриий, който се свързва с комуникацията, идеите, интелекта и събирането на информация. А тълкуването е, че настоящият лидер на БСП може да погребе всяка разума идея, която се предлага за партията от хора, които тя не харесва.

Според гадателя Корнелия Нинова може да бъде предадена изненадващо от човек, на когото е имала огромно доверие, пише lupa.bg.

Корнелия Нинова среща огромен отпор на конгрес на БСП сн. Фейсбук

Корнелия Нинова среща огромен отпор на конгреса на БСП сн. Фейсбук

Ако тя все пак успее да се пребори още сега за лидерското място, то я чака трудно шефство с много подводни камъни. Ако стъпи твърде накриво, с нейната политическа кариера може да бъде приключено, казва астрологът. Съветът му е всички да седнат на една маса и да се опитат да постигнат консенсус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар