Драма в семейството на Захари Бахаров

Гласувайте за статията

Въпреки всичко се опитва да помогне на Явор

Нова драма разтърси из основи семейството на актьора и тв водещ Захари Бахаров.

Запознати издават, че Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор Бахаров. За никого не е тайна, че той не спира да се забърква в грандиозни скандали. Именно заради тях е и редовен клиент на Темида.

Захари Бахаров

Въпреки всичко се опитва да помогне на Явор

При все, че изцепките на Явор го вбесяват, Захари Бахаров все още не се е отказал от него. Дори напротив – потърсил е специализирана помощ.
Отскоро по-малкият от двамата братя Бахарови посещава психолог. Терапията, на която Захари Бахаров е изпратил Явор има за цел да намери първоизточника на неконтролируемата му агресия. Само по този начин ще може да се опита да я овладее.

Самият Явор признава, че напоследък се чувства по-спокоен, но въпреки това вътрешните му бесове не спират да бушуват.
Припомняме, че Явор Бахаров има сериозна връзка с колежката си Рая Пеева, която също се опитва да му помогне да бъде по-уравновесен. В същото време обаче самата тя нерядко става причина той да си изпусне нервите.

Именно тя бе в дъното на скорошната му схватка със служителите на реда, заради която звездата от „Стъклен дом“ се сдоби с още една присъда. Вероятно си спомняте, че той бе арестуван навръх Националния празник – 3 март за побой, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар