Синът на Корнелия Нинова крие гадже корейка (Вижте повече за любовните трепети на Рафаел)

Гласувайте за статията

Синът на Корнелия Нинова лудо влюбен

Синът на Корнелия Нинова е лудо влюбен. Неуспехите в политически план за подалата оставка на евроизборите лидерка на БСП съвпаднали с радостна новина в личен план. Единственият наследник на социалистката – Рафаел, имал прясна любовна тръпка. Най-любопитното  в случая е, че кандидат-снахата на Нинова е чужденка.

Въпросната девойка, към която синът на Корнелия открито показва по-специалните си емоции в социалните мрежи, е родом от Корея. Самата тя разкрива за себе си, че е израснала в екзотична Индонезия, а в момента пребивава в Ню Йорк. Там от почти 3 години живее и работи и сина на Нинова. Именно в Америка пътищата на двамата се преплели, пише „Ретро“. Дали Корнелия вече се е запознала с новата тръпка на сина си лично, или голямото събитие предстои, не е известно.

Работещият като финансов анализатор в банката на милиардера Ротшилд Рафаел се прибира при родителите си в България два пъти в годината – покрай Коледа и през лятната си отпуска. Досега обаче той не е водил гаджета със себе си, макар майка му отдавна да повтаря, че мечтае да бъде баба. Заради кариерните си амбиции талантливият Рафи бе изоставил на заден план личния си живот. Но откакто се облажи с висок пост в една от най-богатите банкови институции – „Голдман Сакс“, където месечното му възнаграждение възлиза на баснословната сума от 30 хиляди долара, вече отделял повече време за себе си.

Синът на Корнелия се влял в американския елит. Той се радвал на луксозен живот зад граница. Рафаел обитава апартамент най-престижния квартал в Ню Йорк – Манхатън. Там собствени жилища имат звезди от ранга на актьора Джордж Клуни, певеца Бон Джоуви, автомобилния състезател Люис Хамилтън и самата дъщеря на щатския президент – Иванка Тръмп.

Синът на Корнелия Нинова с гадже корейка сн. ХотАрена

Синът на Корнелия Нинова с гадже корейка сн. ХотАрена

За местожителството си синът на Корнелия се похвали сам. Той обяви адреса си в социалната мрежа Фейсбук. Дали обаче живее под наем, или си е купил имот в един от най-модерните квартали, Рафи не издава. В тайна синът на Нинова пази и дали вече споделя един покрив с корейската си любима, или жилището му все още е с ергенски статут, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар