Иван Костов направи нещо непростимо

Гласувайте за статията

Не уважи един от важните моменти в живота на внук си

Бившият премиер на Република България – Иван Костов, направи нещо непростимо.

Запознати издават, че Иван Костов не е присъствал на завършването на първородния му внук, който носи името му.

Иван Костов

Не уважи един от важните моменти в живота на внук си

Младежът бил абитуриент във финландския град Тампере, където живее заедно с майка си Мина, по-малкия си брат и втория му баща.
Според скандинавските традиции, дипломирането от училище не предполага пищни софри, тъпани и фанфари. Въпреки това за семейството на всеки дванадесетокласник, това е празник, който се отбелязва подобаващо.

За повода Иван-младши се изтупал със стилен костюм, а майка му Мина, била негова дама. На тържеството на момчето не присъствал и родният му баща, който живее в България и има почистваща фирма.

Припомняме, че по-малката от двете дъщери на Иван Костов, се разведе с първия си съпруг Георги през 2010 година след повече от десет години брак.
От брака Мина има двама синове – Иван и Виктор.
Икономистката срещнала новата си любов – по-младия от нея Асен Величков, почти веднага след раздялата с първия й съпруг.

Той също има син от предишната си връзка. двамата се събрали да живеят на семейни начала, заедно с децата. Работата му била свързана с чести пътувания до Скандинавия. За да облекчат ежедневието си, Мина и новият й съпруг решили да се установят във Финландия, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар