Великобритания бе разтърсена от грандиозен скандал в кралското семейство

Гласувайте за статията

Очевидно романтиката помежду им е само измислица

Великобритания бе разтърсена от грандиозен скандал в кралското семейство.

Неотдавна един от кралските биографи Кати Никол, хвърли истинска бомба с разкритията, които направи за брака на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

кралското семейство

Очевидно романтиката помежду им е само измислица

Както вече се досещате, главните действащи лица, са любимците от кралското семейство – Кейт и Уилям. Изглежда, че в действителност отношенията им далеч не са толкова добри, колкото се струва на мнозина, гледайки ги отстрани.

Очевидно романтичната история за двамата, е била четена по диагонал.
„Наистина исках да повярвам в идеалната приказка, че през 21 век кралските особи се женят по любов за обикновени хора“, сочи биографът.

През годините обаче подозренията, че не всичко помежду им върви по мед и масло, се засилвали все повече и повече.
Вероятно, ако се замислите и вие ще се съгласите с твърдението му, имайки предвид изкуствените усмивки на Кейт Мидълтън, безразличието на принц Уилям към нея, а да не забравяме и слуховете за изневерите му…

Очевидно кралското семейство се заблуждавали, че ще минат години, преди истината да излезе наяве, но това се случва доста по-рано от очакваното.
Запознати припомнят, че през 2007 г. след поредната раздяла, Уилям завел Кейт на Сейшелите, където влезли в таен „пакт за ангажираност“.

Уилям бил наясно с факта, че ще изгуби твърде много, ако не получи гаранция от Кейт, че няма да поиска да разтрогнат брака си. Тогава двамата подписали договор, а Уилям уверил Кейт, че двамата трябва да изглеждат като идеалната двойка пред всички, за да нямат проблеми, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар