Джон Сина заменя Пол Уокър в „Бързи и яростни“

Гласувайте за статията

Кеч звездата Джон Сина заменя Пол Уокър в поредицата

Продуцентите на „Бързи и яростни“ най-после намериха заместник на Пол Уокър. Трагично загиналият актьор, който почина при нелеп инцидент преди няколко години, вече има заместник. И това не е брат му Коуди Уокър, а Джон Сина.

Кеч звездата влиза в екипа на сериала, при това за всеобща изненада. Самият той не скри, че е бил изключително изненадан, когато са поканили да играе.

Сина признава, че това е негова отдавнашна мечта и той ще участва в поредицата в нейната девета част. Спекулациите започнаха още щом Вин Дизел сподели, че е възможно още един човек да се включи в неговия тим във филма.

Това е първото сериозно име, което бе заявено от продуцентите след завръщането на режисьора Джъстин Лин. Той бе зад камерата и по време на дебюта на Скалата в поредицата. Дуейн Джонсън стана звезда с участието си там и дори се снима в няколко епизода от поредицата.

По време на миналогодишната си изява във филма „Меден месец“ Джон Сина коментира, че би бил поласкан, ако участва в поредица като „Бързи и яростни“. „Не мисля, че аз съм човекът за такава роля, но бих бил поласкан от възможността“, сподели тогава той.

Очаква се новият филм за „Бързи и яростни“ да излезе по екраните на 20 май 2020 година.

Що се отнася до останалите актьори, съставът поне засега няма да претърпи особени промени. Въпреки че поредицата за малко да приключи след смъртта на Пол Уокър. Продуцентите и екипът бяха убедени, че това ще бъде краят, но феновете въпреки това искаха още. И след като Коуди Уокър завърши снимките на мястото на покойния си брат, те дори му предложиха да участва отново. Младежът обаче отказа да се снима в поредицата и се оттегли от публичния живот.

Джон Сина заменя Пол Уокър в "Бързи и яростни" сн. Уикипедия

Джон Сина заменя Пол Уокър в „Бързи и яростни“ сн. Уикипедия

Самият Пол Уокър споделил, че този филм ще бъде последен и за него самия. За съжаление, думите му се оказаха пророчески във всеки възможен смисъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар