Проблемите за Джеймс Бонд нямат край (Новият филм се превърна в кошмар за Даниел Крейг)

Гласувайте за статията

Джеймс Бонд си има още проблеми след експлозиите

Проклятие преследва новия филм за Джеймс Бонд, а някои от актьорите вече предлагат да се извика свещеник, та дано проблемите свършат. Още от началото на снимките, филмът от поредицата е като трън в петата за Даниел Крейг.

Актьорът не се оплаква публично от проблемите, които има, но се оказва, че те са изключително сериозни. Така например, малко известен факт е, че актьорът си е увредил коляното в началото на снимките, в Ямайка.

„Филмът трябваше да приключи в началото на септември. Ще е чудо, ако успеем да свършим до края на октомври“, споделя анонимен източник от снимачния екип пред американско издание, пише tocka.com.mk.

Заради инцидента се наложило актьорът да бъде прехвърлен със самолет в САЩ за лечение. А снимките прекъснали за няколко седмици.

Само преди дни пък в студиото в Пейнууд, в Бъкингамшир се чули три експлозии, а един от членовете на екипа от новия филм за Бонд се оказал сериозно ранен.

Това наложило за пореден път отлагане на снимките, но сега се появил и още един проблем. Главният герой не може да се срещне с най-големия си враг, в лицето на героя на Рами Малек. Заради изключително натоварената си програма носителят на „Оскар“ не може да снима обща сцена с Даниел Крейг. Оказало се, че графикът на Джеймс Бонд също е претоварен и в момента с невероятни усилия се опитват да им уредят среща, за да снимат общата сцена.

Новият филм Джеймс Бонд с пореден проблем сн. Уикипедия

Новият филм Джеймс Бонд с пореден проблем сн. Уикипедия

„Снимките трябваше да приключат в началото на септември, а както е тръгнало ще приключим в края на октомври. Трябва да се намери време Рами и Даниел да снимат и общата си сцена. Бонд трябва да се срещне с врага си все пак. Изобщо — тотален кошмар“, оплаква се още източникът от екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар