Нина Добрев шашна с признания: Не понасях Пол Уесли от „Дневниците на вампира“!

Гласувайте за статията

Нина Добрев призна, че въобще не са се разбирали с Пол Уесли в „Дневниците на вампира“

Нина Добрев винаги е изглеждала като най-добрата приятелка на Пол Уесли и Иън Сомърхолдър от „Дневниците на вампира“. Тримата изнесоха на раменете си цели шест сезона от сериала, но се оказва, че невинаги са били толкова близки, колкото днес. Не минава и едно парти, без двама от тримата мускетари да си пуснат селфи заедно, като дори раздялата на Нина и Иън в живота не провали приятелството им. Оказа се обаче, че зад дружеските и приятелски отношения се крие и драма, за която Нина сподели едва наскоро. Актрисата от „Fam“ споделя, че е ненавиждала Пол Уесли/Стефан/ в първите дни от съвместната им работа.

„В началото ние въобще не се харесвахме. Дори мога да кажа, че се презирахме. Когато работиш постоянно с някого, връзката ви се превръща в безполов брак. И малките неща те дразнят“, споделя Добрев по този повод.

Изпълнителката е категорична, че двамата с Пол се ненавиждали повече от 5 месеца.

„Първите пет месеца бяха наистина трудни и за двама ни. Ние се мразехме, а трябваше да играем влюбена двойка. Много хора дори не вярваха, че не сме наистина заедно. И ни казваха, че е имало невероятна химия между нас“, споделя още Добрев. Но границата между любовта и омразата е тънка, и в един момент двамата започнали да се сближават. „Днес с гордост мога да кажа, че Пол е един от най-добрите ми приятели. Не минава и ден, без да се чуем“, споделя още актрисата.

Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли в началото сн. Flickr

Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли в началото сн. Flickr

Двамата редовно се забавляват заедно, а компания им правят и Иън със съпругата си Ники Рийд. Актьорът доста тежко преживя раздялата с Нина, за която феновете вярваха, че е сродната му душа. Двамата обаче останаха много добри приятели дори и след края на връзката си. А той е първият, който я подкрепя да се събере с настоящето си гадже Остин Бътлър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар