Васил Банов с тежка операция

Гласувайте за статията

Методът е сравнително нов за страната ни

Актьорът Васил Банов, който влезе в ролята на прокурор Чанов в култовия български сериал „Дяволското гърло“, проговори за един от най-тежките моменти в живота си.

Васил Банов разкрива в прав текст, че живее втори живот. Бащата на министъра на културата Боил Банов призна, че до момента безспорно най-тежкият момент в живота му, е операцията, по време на която във врата му били поставени три импланта на мястото на шийните дискове.

Васил Банов

Методът е сравнително нов за страната ни

Васил Банов споделя, че преди време получил нетърпими болки в гърба. Ходил на преглед при няколко светила в медицината, но никой от тях не успял да постави конкретна диагноза. По онова време той бил зам.-директор на театър „Сълза и смях“.

Заради нетърпимите болки, които го режели като с нож, се наложило да излезе в болнични. След дълго ходене по мъките, в крайна сметка Васил Банов получил и диагноза. Оказало се, че страда от дискова херния и трябва да се подложи на операция.

По време на интервенцията, медиците поставили във врата на Банов три кейджа – импланти, които заместват шийните дискове. Този метод на лечение е сравнително нов за страната ни и се използва едва от няколко години.

След поставянето им, актьорът се почувствал значително по-добре. Истината е, че тези импланти действат като амортисори и подпомагат гръбнака да остане функционално динамичен, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар