Натали Трифонова: Оцелях на косъм

Гласувайте за статията

Тази случка я е променила до неузнаваемост

Атрактивната синоптичка на Би Ти Ви – Натали Трифонова разказа за най-големия ад в живота си, при който е оцеляла на косъм.

Натали Трифонова разкри, че тежкият инцидент се случил по време на почивка на гръцкия остров Миконос. Блондинката била придружавана от майка й Ванина.

Натали Трифонова

Тази случка я е променила до неузнаваемост

Двете дами решили да си подарят почивка и да се насладят на екстремните удоволствия, които предоставя едно от най-скъпите места за почивка на Земята.
Така си наели АТВ, с което тръгнали да обикалят, наслаждавайки се на красивите гледки към Средиземно море.

За тяхна изненада обаче, се блъснали челно с мотор, летящ с бясна скорост. Сами се досещате, че инцидентът се случил за броени секунди. Въпреки това успял да вгорчи трайно почивката на Натали Трифонова.

След тежкия удар, тя открила майка си да лежи на земята и била в безсъзнание. В този момент светът й се сринал. Времето, в което чакала пристигането на линейката, й се сторило безкрайно.

За нейно огромно щастие, гръцките медици си свършили перфектно работата и успели да избавят майка й от хватката на смъртта.
Въпреки това тежкият инцидент оставил траен белег в психиката на Натали Трифонова.

Тя споделя:
„Катастрофата много ме промени. Като се върнах в България, стесних кръга от хора около себе си. Майка ми е най-важният човек за мен. Не си представям живота си без нея, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар