Ирен Кривошиева нагости снаха си с мусака (Вижте спогажда ли се с американката?)

Гласувайте за статията

Актрисата се хвали с американската си снаха, Ирен и Виктория чудесно се разбират

Ирен Кривошиева посрещна булката на сина си Владимир с традиционни български гозби. Американската й снаха Виктория, която е за първи път в родината на мъжа си вкуси от най-разнообразни ястия и специалитети. Които са от българската кухня.

Ирен Кривошиева със снахата и сина си
Снимка: ХотАрена

Снахата на Кривошиева и Стефан Данаилов била очарована от българската мусака. Която е любимата манджа на Влади.

Противно на всякакви очаквания, че като свекърва актрисата няма д се спогоди със снаха си двете любими жени на Владимир Данаилов чудесно се разбирали. А майка му не спирала да се хвали с американката и казала за нея, че мого я харесва. Особено впечатлена била от интелигентността на чужденката, деликатността и ума й.

Кривошиева споделя още, че със снахата се разбират добре и се надява да нямат противоречия и  за напред. Актрисата не спира да събира аплодисменти на сцената . Тя участва в новата постановка на Недялко Йорданов „Де жени без да се брои мъжът”, предават от hotarena.net.

Скоро на премиерата на Стефан Данаилов в постановката „Актрисата” Влади и Виктория бяха плътно до актьора. Синът и снахата на Ламбо му доставиха голямо удоволствие с присъствието и с това, че го уважиха като долетяха от Америка специално за представлението. Мастера бе на върха на щастието си, усетил любовта на най-близките си хора и на публиката. Която с аплодисментите си го вдигна на крака,

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар