Ани Салич на косъм от огнен ад зад граница

Гласувайте за статията

Сънародниците ни с имоти на полуострова, са категорични, че вината е нейна

Новинарката Ани Салич се разминала на косъм от огнен ад. Неприятната случка се разиграла в бунгалото й на гръцкия полуостров Халкидики.

Запознати издават, че виновник са пожара, била самата Ани Салич. Лумналият пожар едва не унищожил и съседните бунгала, които също са собственост на нашенци. Очевидци разкриват, че благодарение на светкавичното действие на пожарникарите, стихията била овладяна навреме.

Ани Салич

Сънародниците ни с имоти на полуострова, са категорични, че вината е нейна

Ани Салич се опитала да приготви вечеря за себе си и сина й Лазар. Така и не става ясно дали пожарът е бил причинен от това, че новинарката е забравила да изключи котлона или пък някой от електроуредите е дал на късо.

Пред пожарникарите обаче благоевградчанката обяснила, че става въпрос за електроавария. Съседите й по имот в Халкидики далеч не са толкова убедени в невинността й. Според тях инцидентът е причинен от това, че журналистката е зарязала включен котлон без надзор.

„Щеше да изпепели десетки бунгала и вили около плажа. След това даже не се извини, а още на следващия ден си тръгна за България. Нейното бунгало изгоря почти напълно“, гневят се на нехайството на популярната телевизионерка българи с имоти на Халкидики.

От срам говорителката напуснала мястото на инцидента със слънчеви очила и дори нахлупила шапка си почти до нивото на очите.
Припомняме, че Ани Салич си купи бунгало на популярния гръцки полуостров през 2014 г., като тогава брои за него около 100 000 евро, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар