Мариан Вълев-Куката остави всички без думи

Гласувайте за статията

Очевидно той се чувства като във свои води там

Актьорът Мариан Вълев, по-известен като Куката от сериала „Под прикритие“, който напоследък се изявява и като режисьор, остави всички без думи.

Оказва се, че покрай участието на Диляна Попова в режисьорския дебют на Мариан Вълев-Куката – „Лошо момиче“, двамата са си станали твърде близки.
В арт средите коментират, че Попова често пъти предоставяла на Мариан Вълев луксозния си апартамент в Иваняне, с който се сдоби през миналата есен.

Мариан Вълев

Очевидно той се чувства като във свои води там

Кинаджиите дори подозират, че Мариан Вълев често пъти си устройва срещи с почитателките му в покоите на Диляна Попова. При все, че на 11 април актьорът отпразнува 50-ия си рожден ден, той все още е ерген.

Той дори показа, че се чувства в свои води в дома на Диляна Попова по време на участието му в кулинарното предаване „Черешката на тортата“. Припомняме, че тогава негови гости бяха колегите му Деян Донков и Дария Симеонова, както и дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова.

За никого не е тайна, че Диляна Попова се снима във филма на Мариан Вълев „Лошо момиче“. Лентата разказва история на гимнастичка, която се забърква в доста сериозни неприятности. В един момент нещата излизат от контрол до такава степен, че застрашават моралът й и цялата й ценностна система, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар