Албена Вулева взриви обществото

Гласувайте за статията

Екс водещата за пореден път събра погледите

Бившата тв водеща Албена Вулева взриви обществото за пореден път с това, което направи.

За никого не е тайна, че Албена Вулева прие исляма преди време. Поради тази причина преди броени дни, тя отбеляза подобаващо мюсюлманския празник Байрам. Имено по този повод ексцентричната брадърка натъпка майка си Людмила Захажаева с баклава.

Албена Вулева

Екс водещата за пореден път събра погледите

При все, че устатата Захажаева не одобрява тази постъпка на наследницата си, тя все пак била принудена да уважи празника й.
Самата Албена Вулева споделила пред приятелки, че празничната й програма е доста натоварена.

След като се пременила с празнични дрехи, тя посетила майка си в дома й, за да я нагости с баклава, както повеляват традициите. При все, че както споменахме вече, Людмила Захажаева не е мюсюлманка, трябвало все пак да уважи празника, почитайки традицията.

Преди празника в жилището й течеше трескав ремонт. Устата бивша тв водеща дори бе принудена да си търси майстори онлайн. Запознати издават, че Вулева искала да си направи хамам в дома й.

В профила си тя тогава написа: „Ако не друго, коридор имам. Оправен наполовина. Търся майстор за сглобяване на шкафове.“
Така и не става ясно дали в крайна сметка бившата брадърка е успяла да довърши ремонта преди празника или все още има какво да се прави, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар