Златка Райкова печели цяло състояние от бизнеса с дрехи

Златка Райкова печели цяло състояние от бизнеса с дрехи
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова печели цяло състояние от бизнеса с продажба на дрехи

От 5 години Златка Райкова се изявява като дизайнер. Миналата година се оказа изключително печеливша за бившата плеймейтка, научи „Телеграф“.

Тя стартира бизнеса с дрехи през 2014 година. Първата година моделката отчете приходи в размер на 10 000 лв. Последва спад, който продължи цели две години. Тогава тя отчиташе печалби между 2 000 и 4000 лв. Но изминалата 2018 година се оказа изключително печеливша за любимата на Благой Георгиев, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Телеграф“.

Нейното участие във ВИП Брадър се отрази положително на бизнеса й. Продажбите на Русата Златка са скочили драстично. За 2018 година тя е отчела приходи в размер на 390 000 лв. Не става ясно дали в тази сума е включен и хонорарът й от ВИП Брадър.

Междувременно любимият на моделката също тръгна по стъпките й. По съвет на Златка, безработният Благой Георгиев се захвана с продажбата на дрехи. Бившият футболист може да се похвали със собствен бранд и електронен магазин.

Според слуховете, Златка е финансирала проекта му. Тя е вложила част от спестяванията си в начинанието на своя любим. Публична тайна е, че финансовото положение на Джизъса не е цветущо. След развода с Есмер, Благо загуби част от богатството си. Татарката си осигури и солидна месечна издръжка от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар