Силвия Кацарова пръсна цяло състояние за ринопластика

Силвия Кацарова пръсна цяло състояние за ринопластика
5 (100%) 1 vote

Силвия Кацарова се подложи на пластична операция на носа

От години Силвия Кацарова има комплекс заради носа си. Изпълнителката най-после се сдоби с мечтаното носле. Дни преди рождения си ден на 26 април тя се подложи на ринопластика в престижна столична клиника.

Процедурата е струвала 6400 лв. Въпреки, че певицата не е платила лично манипулацията, сумата е излязла от семейния бюджет. Съпругът й решил да я изненада. От години Силвия Кацарова обмисляла варианта за ринопластика. Но не събирала смелост да се подложи на процедурата.

След като научила, че съпругът й вече е платил манипулацията, тя решила да се възползва. Ринопластиката е извършена от доктор Мохамед Дилбер. Процедурата продължила около час. Десет дни след това изпълнителката останала у дома, докато се възстанови.

Силвия Кацарова показа за пръв път новия си нос в „На кафе“, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Тя сподели, че като малка претърпяла пункция заради синузит. Още тогава лекарите я предупредили, че на старини ще има проблеми с носа.

Тя споделя, че при нея ринопластиката е свързана с медицински показания. Но не съжалява, че се е подложила на манипулацията. Силвия Кацарова споделя, че удоволствието от безпроблемното дишане, не може да се сравни с нищо друго, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар