Саня Борисова разчита на издръжка от сестра си

Саня Борисова разчита на издръжка от сестра си
5 (100%) 1 vote

След раздялата с Ники Илиев, Саня Борисова има сериозни финансови проблеми

Саня Борисова разчита на издръжката на сестра си. След раздялата с Ники Илиев, актрисата изгуби не само любимия си, но и своя източник на доходи. Блондинката получаваше куп предложения за роли благодарение на любимия си. Но след като той я заряза, тя остана и без работа.

Красавицата изпадна в депресия не само заради любовната мъка, но и заради липсата на професионални ангажименти. От дупката, в която се намира, я извади нейната сестра Ирина, по-известна в социалните мрежи като Рене.

Красавицата живее в Дубай и може да похвали със завидно висок стандарт на живот. Тя  един от най-популярните модели в емирството.Чест гост е на партита на Версаче и Шанел. Заради многото си ангажименти, тя рядко се прибира в България. Въпреки разстоянието, Ирина е много близка със сестра си и двете комуникират ежедневно в мрежата.

Благодарение на Рене, Саня Борисова вече има няколко ангажимента като инфлуенсър. Тя вече е рекламно лице на 3 марки в социалната мрежа. Саня се опитва да тръгне по стъпките на сестра си, но засега не може да се похвали с нейния успех. Освен на връзките на Рене, тя разчита и на издръжката, която получава от нея.

Всеки месец актрисата получава по 2 000 лв от сестра си. Отделно тя се радва на придобивки като маркови дрехи, аксесоари и скъпа козметика, които получава от сестра си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар