Любимият на Деси Цонева с щедър жест към нея

Любимият на Деси Цонева с щедър жест към нея
3 (60%) 2 votes

Любимият на Деси Цонева й подготвя изненада

Любимият на Деси Цонева й подготвя изненада преди раждането. След броени месеци щерката на покойния Митко Цонев ще дари Явор Стефанов с наследник. Издателят е на седмото небе от щастие и вече планира голям подарък за любимата си.

В момента двамата влюбени живеят в дома на Явор – апартамент на улица „Боровец“ в квартал „Стрелбище“. Любимият на репортерката е решил да й купи апартамент. Плановете му са двамата да се преместят в новия дом преди раждането на бебето.

Апартаментът, който Явор ще купи, ще бъде вписан на името на Деси Цонева, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преди седмица издателят изненада любимата си с почивка във Флоренция. Репортерката вече не крие бременността си и издава, че е във втория триместър.

Тя разкри и пола на бебето. Щерката на Митко Цонев, която вече има един син, обяви че очаква момиченце, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Репортерката отказва да сподели дали двамата с Явор планират да минат скоро под венчило. Деси е суеверна и предпочита да не говори за това. Тя е на мнение, че каквото трябва да се случи, ще се случи и не е необходимо да се говори за всичко, допълва изданието, цитирайки репортерката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар