Сестрата на Саня Борисова върти любов с арабски шейх

Сестрата на Саня Борисова върти любов с арабски шейх
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Саня Борисова живее в невиждан лукс

Сестрата на Саня Борисова, известна в мрежите като Рене, живее като истинска арабска принцеса. Красавицата е сгодена за арабски шейх. Синът на шейха на емирството принц Хамад бин Рашид ал Мактум е луд по нея, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Макар, че Рене не обича да коментира личния си живот, медиите в емирството я описват като любимата на шейха. Тя живее в невиждан лукс. Сестрата на Саня Борисова не спира да демонстрира висок стандарт на живот. Тя пътува до всяко кътче на света с частен самолет. Носи само дизайнерски дрехи. В мрежата очарователната Рене има 350 000 последователи и това я превръща в един от най-скъпоплатените модели в Дубай.

Сестрата на Саня Борисова реализира сериозни приходи от реклама. Тя е рекламно лице на известни марки за дрехи и козметика.

Рене разполага и със собствен дом в Дубай. Тя се шири в луксозно имение. Сестрата на Саня Борисова е категорична, че дължи богатството си на работа в Инстаграм, а не на богат мъж. Тя осъжда момичетата, които избират лесния път към славата.

Рене споделя, че е постигнала всичко с труд и никога не е разчитала на помощта на мъжете в живота си. Красавицата не крие, че е имала само две сериозни връзки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар