Приятел осъди Иво Аръков (Подробности за скандала)

Приятел осъди Иво Аръков (Подробности за скандала)
5 (100%) 1 vote

Най-добрият приятел на Иво Аръков му заби нож в гърба

Варненският съд осъди Иво Аръков. В основата на всичко е неговият добър приятел и бивш съдружник Антон Данов. През 2013 година актьорът сключи съдружие с приятеля си от детството. Двамата откриха мексикански ресторант в столичен мол. Но съдружието им просъществува едва 10 месеца. Начинанието им претърпя пълен провал.

Данов депозирал молба до службата по вписвания във Варна за налагане на запор върху частта на съдружника му и вписването й на негово име. От справката става ясно, че 10 месеца след основаване на дружеството, Данов е прехвърлил своята част на Иво Аръков. Очевидно актьорът е „забравил“ да му прехвърли сумата от 35 000 лв за изплащане на прехвърления дял.

Частта на актьора в дружеството е оценена на 40 000 лв и върху нея вече е наложен запор. Варненският съд се произнесе с решение, което не е в полза на Аръков. Той е длъжен да изплати на съдружника си сумата от 35 000 лв.

Актьорът коментира случилото се. Той заяви, че е искал да направи добро, помагайки на своя приятел да сбъдне мечтата от детството. Водещият сподели, че е вложил всичките си спестявани в този проект. Но случки като тази му помагат да се изгради като личност и да осъзнае грешките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар