Близначките на Ути Бъчваров му стопиха лагерите

Гласувайте за статията

Със сигурност кулинарят ще отслабне и още с този режим

Близначките на Ути Бъчваров – Ружа и Далия му стопиха лагерите отвсякъде.

Вероятно на почитателите на актьора-кулинар им е направило впечатление, че напоследък той е доста заслабнал. Според запознати Ути Бъчваров е успял да свали поне десетина килограма от теглото си.

Ути Бъчваров

Със сигурност кулинарят ще отслабне и още с този режим

И това далеч не се дължи на някоя ударна диета, а на факта, че на Ути Бъчваров му се налага постоянно да тича и да се навежда покрай двете си момичета. В края на месец август, те ще навършат две години.

Неотдавна самият Ути Бъчваров призна:
„Съюзяват се активно в правенето на бели. Освен това търчат активно. И аз тичам след тях, за да вдигам изпуснатото. Влязох в добра кондиция. Така отслабнах с 10 килограма, но имам намерение още поне да сваля“.

Припомняме, че актьорът-кулинар и дългогодишната му приятелка Мария станаха родители, когато той бе на 47 години. Причината, поради която са кръстили близначките си на имената на цветя, е че са чакани дълго време и именно те са внесли истинската красота в дома им.

„Сега в градинките е много забавно, когато ме питат дали това са внучките ми. Не се притеснявам от бялата си брада и мустак. Съгласете се, че е доста нелепо мъж да се къносва. Близначките подръпват бялата ми брада, но не ми викат „дядо“, казват ми „тати“. Просто защото съм един прекрасен баща“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар